REDAKCE HARPER’S BAZAARU PO ROCE OPĚT NAVŠTÍVILA GRANDHOTEL PUPP

Punc výjimečnosti tomuto historickému skvostu nedodává jen výčet světoznámých celebrit, které zde byli ubytovaní během tradičního filmového festivalu.
Redakce
——
26. května 2023

Být hostem v Grandhotelu Pupp patří rozhodně mezi nezapomenutelné zážitky, které vyvolají neutišitelnou touhu se do jeho pohádkových prostorů vracet opakovaně. Proč je ikonický hotel skvělým místem pro romantický víkend ve dvou?  

Moderní spa s tou nejlepší péčí

Místní wellness je jistě jedním z hlavních důvodů, proč se hotel řadí mezi úzký výběr těch nejlepších míst pro společný relax. Snoubí moderní interiér s moderním lázeňstvím a nachází se tu snad opravdu všechno, na co si vzpomenete – bazén s protiproudem, vířivky, saunová část, fitness, i privátní spa suit pro chvíle soukromí. Třešničkou na dortu jsou ovšem místní procedury, které vašemu odpočinkovému rituálu dodají zcela jiný rozměr. Skvělá je například bylinná koupel dle Franzisky Pupp, která milovala přírodu a velmi dobře znala blahodárné působení bylin i léčivou energii vody. Pověřila proto svého osobního léčitele, aby pro ni vytvořil lázeň, která v sobě obě tyto síly spojí. Vyzkoušejte ji i vy, třeba s kombinací Abhyanga masáže, která je nejznámější ajurvédská masáž celého těla, uvolňuje napětí svalů, šlach, kloubů a příznivě působí na lymfatický systém, imunitu i krevní oběh.

Pastva pro oči i chuťové pohárky

Jako v pohádce si budete připadat i díky prvotřídní restauraci Grandrestaurant, a to nejen díky nádhernému interiéru a bohaté historii. Zažijete zde také silný gastronomický zážitek, o který se postará místní servis v čele s šéfkuchařem Ondřejem Korábem. Koncept všech restaurací Grandhotelu Pupp stojí na třech základních pilířích: čerstvých a poctivých surovinách, prověřených lokálních dodavatelích a tradičních receptech české kuchyně v tom nejlepším provedení. Menu je založeno na moderním pojetí tradiční české kuchyně a dokonale zvládnutém kuchařském řemesle.

Koktejl té nejvyšší kvality

Jaký by byl závěr večera bez kvalitního drinku ve věhlasném Becher´s Baru, navíc namíchaného od nejlepšího barmana České republiky, Vítězslava Ciroka. Ten v květnu loňského roku zvítězil v národním kole nejprestižnější světové barmanské soutěže  Diageo Reserve World Class a kvalifikoval se na světové finále, které proběhlo v australském Sydney. Porotci na této soutěži hodnotí nejen chuť a vzhled koktejlů, ale také vyváženost, techniku, znalost surovin i komunikaci barmana. V konkurenci 50 nejlepších barmanů z celého světa postoupil mezi top 10 a ve finále obsadil třetí místo. Podívejte se na jeho um z blízka a nechte si připravit třeba jeden drink z aktuálního signature menu.

Osobní zkušenost očima Abigail Novákové

"Víkend s manželem v Grandhotelu Pupp byl opravdu nezapomenutelný, hotel má jedinečné kouzlo (a pocítíte historii a genius loci lázeňského města.)  

Od samotného příjezdu jsme měli dokonalý servis, výborné jídlo v Grandrestaurant, doporučujeme navštívit věhlasný Bechers bar - koncept koktejlů a signature menu mají opravdu promyšlený do detailu. Manželovi nejvíc chutnal Gingerbread Penicillin.   

Odpočinout si od ruchu Prahy nám pomohlo také moderní spa, společná masáž a voňavá bylinková koupel.   

Zajděte si vychutnat kávu, dort se sklenkou šampaňského do Café Pupp".

Objednejte si předplatné Harper‘s Bazaar

Časopis Harper‘s Bazaar
Předplatné

Podobné články

Sleduj nás
na instagramu