Stylový manuál: Neustále na nohou

Jak na ležérní styl podle Veroniky Beskydiarové.
komerční článek
——
25. října 2023

Foto: Benedikt Renč Video: Petr Vagner

Veroniku Beskydiarovou alias Besky proslavila účast v kulinářské soutěži MasterChef, kde kromě precizních receptů zaujala svou neuvěřitelnou schopností koncentrace i v těch nejvypjatějších chvílích. Od doby účasti v soutěži stihla vydat dvě kuchařské knihy, Vaříme nebesky a Pečeme nebesky, a vede kuchařské kurzy v Gourmet Academy. Má energickou povahu, je nezastavitelná. A je taky stále na nohou. To se odráží také v jejím stylu. Má ráda zajímavé ženské modely, ale nepříliš vyzývavé a bez kompromisů v pohodlí. Besky nás nechala nahlédnout do několika svých nabitých dní.

V pohybu

Pracovní týden zakončuje Besky na obchodní schůzce při čaji o páté. Obléká si proto dlouhé krémové šaty, jejichž eleganci lehce shodí kombinací se žlutými teniskami ECCO STREET 720. Je to ideální model do podzimních dnů, kdy nevíte, jestli vás překvapí slunce nebo déšť. Když druhý den vyráží na farmářský trh, oblékne se do sukně ve své oblíbené černé barvě a do modré košile. Neformální ouftit doplnila hnědými kotníčkovými botami ECCOMETROPOLE ZURICH, které jsou kombinací praktičnosti a luxusu.

„Můj styl je ležérní a sportovní, ale to neznamená, že mě venku potkáte v teplákové soupravě.“

Romantika ve dvou

Pokud Besky vyráží na rande, většinou má jasno, do jaké barvy se oblékne. Černá vítězí. A i když si na každodenní nošení boty vybírá jako poslední, při volbě večerních ouftitů hraje obuv prim. „Na běžné dny kupuji univerzální tenisky nebo polobotky, které snesou jakýkoliv outfit. Ale když se jedné o speciální příležitost, lodičky nebo boty na vysokém podpatku kupuji jako první. Beru je jako hlavní bod outfitu spolu s kabelkou,“ míní Besky. Černé sofistikované šaty Naniche tak zkombinovala s lodičkami ECCO SCULPTED LX 55.

Brunch s přáteli

Gurmánství provází Besky každým okamžikem. Pokud zrovna neučí vařit, nepřipravuje recepty do nové kuchařky, tak i svůj volný čas propojuje s jídlem. Každé setkání s přáteli se snaží okořenit nějakými delikatesami. „Brunch je nebeský způsob, jak spojit jídlo a lidi,“ míní Besky. Na svůj oblíbený brunch vyráží v džínách, které zkombinuje se svými oblíbenými lodičkami ECCO SCULPTEDLX 55, tentokrát však ve světlé kůži. Věří, že oblečení má podobnou moc jako jídlo - obojí ve správné kombinaci dokáže zvednout náladu. 

Všechny modely jsou dostupné na e-shopu ECCO

Objednejte si předplatné Harper’s Bazaar

Časopis Harper’s Bazaar
Předplatné

Podobné články

Sleduj nás
na instagramu