Podzim na talíři aneb kam na víkendový brunch právě teď

Mimosa & Benedikt, sweets & prosecco, ale i neomezené sushi a výběr z plodů moře pro víkendové setkání s přáteli i romantické překvapení pro partnera.
komerční článek
——
18. října 2024

Foto: Seasons Hilton Prague

Není snad lepší program pro zahájení víkendu než brunch za zlatavého slunce (ba i romantického, podzimního deště) v útulné, avšak zároveň povznášející atmosféře luxusní restaurace Seasons hotelu Hilton Prague.

Právě zde se můžete na chvíli odstřihnout od okolního uspěchaného světa a dopřát si brunch ve vlastním rytmu. 

Ať už jste fanoušky mimosy a vajec Benedikt na všechny způsoby  (které vám připraví u livestation), nebo preferujete neomezené sweets & prosecco, zde najdete vše, po čem vaše chuťové buňky zatouží.

Kromě šťavnatého masa, čerstvých ryb, plodů moře a rozmanitého výběru sushi pro jakkoliv náročného brunch gurmána tu vždy podávají k večeři à la carte pokrmy ze sezónních potravin, které šéfkuchař Pavel Brož transformuje na chuťový zážitek.
Pod taktovkou tohoto zkušeného šéfkuchaře – který v minulosti pracoval v týmu slavných kuchařů Paula Merretta v Londýně a Alberta Rouxe v Edinburghu – vznikají rozmanité kombinace povznášející chuť sezónních potravin. Nyní se tak můžete těšit na zvěřinu, spoustu lesních hub a hlavně lanýže!

Ať už plánujete dlouhý brunch s kamarádkami (před vánočními svátky), rodinné setkání, nebo chcete udělat romantické překvapení své polovičce, naplánujte si podzimní brunch ještě dnes na seasonsprague.cz.

Objednejte si předplatné Harper’s Bazaar

Časopis Harper’s Bazaar
Předplatné

Podobné články

Sleduj nás
na instagramu