Podzim na talíři aneb kam na víkendový brunch právě teď
Foto: Seasons Hilton Prague
Foto: Seasons Hilton Prague
Není snad lepší program pro zahájení víkendu než brunch za zlatavého slunce (ba i romantického, podzimního deště) v útulné, avšak zároveň povznášející atmosféře luxusní restaurace Seasons hotelu Hilton Prague.
Právě zde se můžete na chvíli odstřihnout od okolního uspěchaného světa a dopřát si brunch ve vlastním rytmu.
Ať už jste fanoušky mimosy a vajec Benedikt na všechny způsoby (které vám připraví u livestation), nebo preferujete neomezené sweets & prosecco, zde najdete vše, po čem vaše chuťové buňky zatouží.
Kromě šťavnatého masa, čerstvých ryb, plodů moře a rozmanitého výběru sushi pro jakkoliv náročného brunch gurmána tu vždy podávají k večeři à la carte pokrmy ze sezónních potravin, které šéfkuchař Pavel Brož transformuje na chuťový zážitek.
Pod taktovkou tohoto zkušeného šéfkuchaře – který v minulosti pracoval v týmu slavných kuchařů Paula Merretta v Londýně a Alberta Rouxe v Edinburghu – vznikají rozmanité kombinace povznášející chuť sezónních potravin. Nyní se tak můžete těšit na zvěřinu, spoustu lesních hub a hlavně lanýže!
Ať už plánujete dlouhý brunch s kamarádkami (před vánočními svátky), rodinné setkání, nebo chcete udělat romantické překvapení své polovičce, naplánujte si podzimní brunch ještě dnes na seasonsprague.cz.