Adventní kalendář den 17: NESPRESSO

Soutěžte o kávovar Nespresso v hodnotě 3 790 Kč.
komerční článek
——
17. prosince 2024

Foto: Nespresso

Pití kávy je naším rituálem již od pradávna – dopřává nám nejen povzbuzení, ale také je osobitým zpestřením naší každodennosti.
Káva se stala záminkou pro společná setkání, ale i naší malou odměnou. Právě pro takové příležitosti vytvořila značka Nespresso novou vánoční, limitovanou edici káv navrženou ve spolupráci se šéfkuchařem Jeanem Imbertem, nositelem michelinské hvězdy. Tento francouzský perfekcionista se angažoval v řadě kulinářských projektů po celém světě. Nejvýznamnějším z nich byla pozice šéfkuchaře vlaku Venice Simplon-Orient-Express. Tuto sezonu věnoval svou gastronomickou odbornost kávám a delikatesám Nespresso.

Kávy Unforgettable Espresso a Double Espresso zvou na cestu vlakem napříč Latinskou Amerikou. Aromatická směs arabik převážně z Peru a Kostariky umocněná dotekem robusty vás okouzlí tóny pražených cereálií a dřevin již při prvním doušku. Vychutnejte si ji jako černou kávu nebo lahodné latte macchiato a zažijte luxus, který tato směs přináší.

Káva Peanut and Roasted Sesame Flavour je poctou gastronomickým cestám Jeana Imberta po Asii. Brazilská a kolumbijská arabika je doplněna o příchuť opečeného sezamu, popcornu a směsi ořechů, které z ní činí ideální kávu pro sváteční období. Vychutnejte si ji jako cappuccino a nechte se unášet chutí s tóny světlého karamelu.

Káva Almond Croissant Flavour vás přenese do srdce Paříže. Směs brazilské a kolumbijské arabiky je obohacena o příchuť mandlí a máslového pečiva a v režii Jeana Imberta ve vás zcela jistě vyvolá vzpomínky na dětství. Nechte se okouzlit mandlovými tóny a vychutnejte si ji jako cappuccino.

Ve spolupráci se šéfkuchařem Jeanem Imbertem vznikla také nová limitovaná edice čokolád, kterou si můžete vychutnat nejen vy sami, ale také se hravě stane perfektním dárkem pro vaše nejbližší. Delikatesa je vyrobená z pečlivě vybraných kakaových zrn s certifikací Rainforest Alliance z Konga. Výsledkem je kombinace 70procentní intenzivní hořké čokolády a karamelizovaných lískových ořechů. Jean Imbert se při tvorbě této výjimečné lahůdky inspiroval kuchařským uměním své babičky.

Soutěž byla ukončena, výherkyní se stává 

Marie Knoflíčkova, Nymburk

Soutěžní otázka

Objednejte si předplatné Harper’s Bazaar

Časopis Harper’s Bazaar
Předplatné

Podobné články

Sleduj nás
na instagramu